Deep research into CJ’s business elements and unique culture enabled us to build on the client’s vision for the highest quality internal brand experience and the need to enhance innovation and collaborative entrepreneurialism across all its business units. The design locates the full spectrum of research and development facilities in three high-rise towers around a dynamic central atrium. Surrounding the atrium at the first and mezzanine levels are 100,000 sf of amenities, including product showrooms, a café and restaurant, library and work out facilities. This three-dimensional connectivity is further emphasized with a series of double-height interaction spaces linking labs, offices, and amenity spaces within each tower.

CannonDesign has created a seamless collaborative environment where innovation transcends boundaries and reinforces the “Only One” brand experience. It will be a consistently high performing engaging, workplace for scientist that stimulates entrepreneurialism, creative discovery and product improvement across all aspects of our business

– Nicholas (Keunsoo) Jin, Team Leader, Manager, CJ Corporation

Laisser un commentaire